Hillahillo

Hillahillo | Mettän Aartheet

Tässä sinulle purkillinen autereista hillajänkkää, vain ne siivekkäät inisijät puuttuvat. Mukana saat aidot kymmenen karaatin siemenet. Maistapa silmät kiinni: lieneekö tässä maailman ainoa maku, jonka voi myös kuulla? Se on se ääni, kun kumisaapas maiskahtaa irti sammalten syleilystä kullankeltaisen hillamättään suuntaan. Se on todellinen aartheen löytämisen hetki!


Siemenetön Hillahillo

Siemenetön Hillahillo | Mettän Aartheet

Siemenetön Hillahillo – sileää kuin silkki. On tässä silti luonnetta: jäljittelemätön, rehevä suoaromi tuntuu. Tiesitkö, että kypsä hillan marja tuntuu vauvan poskelta?


Hillamarmelaatinamu

Hillamarmelaadinamu | Mettän Aartheet

Suut makiaksi! Aito Lapin karamelli, neliön muotoinen hilla. Kaverina on rehellinen valkoinen sokeri – tai tumma suklaa. Hillamarmelaadimakeista saa myös sydämen muotoisena.


Mustikkalimonadi

Mustikkalimonadi | Mettän Aartheet

Hiilihapon poreilu yhtyy mustikan lempeään makeuteen. Tällaista et ole ehkä ennen maistanutkaan. Mustikkalimonadi on punaisessa mökissä asuvan mummon limunaatia. Pullo on haettu heinäkattoisesta maakellarista, jonka ovi narisee ja joka tuoksuu kesähelteellä ihanasti viileältä kiveltä.


Puolukkalimonadi

Puolukkalimonadi | Mettän Aartheet

Pirteä Puolukkalimunaati vilvoittaa takuulla. Maku on punainen, pyöreä ja mettäinen. Se on kotoisin aurinkoiselta rinteeltä, jossa tuoksuu kanerva ja jäkälä.